Adatvédelmi irányelvek

Az AGASSO Life Korlátolt Felelősségű Társaság mint adatkezelő, az alábbiakban tájékoztajuk az agasso.hu weboldal Kapcsolat szekcióján kért személyes adatok felhasználásáról.

Az oldalon a nevét és Email címét kérjük megadásra. Ezen adatok megadásával tud kapcsolatba kerülni velünk. Az adatok megadásakor nyilatkozik arról, hogy hozzájárul ahhoz, hogy az agasso.hu kezelje az adatait, és hogy megismerte ezt az Adatvédelmi Tájékoztatót.

A fenti adatok megadásának a célja az, hogy az AGASSO Life Korlátolt Felelősségű Társaság válaszolhasson a megkeresésére az oldalon megjelenő termékekkel kapcsolatban.

A megadott adatok az agasso.hu weboldal szerverén kerülnek eltárolásra, amelyet az EVOLUTIONET Kft. (adószám: 14992511-2-02 , cégjegyzékszám: 02 09 075023, elérhetőség: https://domain-tarhely.net/ugyfelszolgalat) üzemeltet.

A fent megjelölt helyeken az adatokat az alábbi ideig őrizzük:
Amint jelzi nekünk, hogy nem kívánja adatainak tárolását a szerveren, adataidat azonnal töröljük.
Ha történik valamilyen kapcsolatfelvéltel, akkor annak idejére megőrizzük, hogy kapcsolatban maradhassunk. A termékek sikeres átadása után adataidat rögtön töröljük.

Az adatai és azok kezelésével kapcsolatban AGASSO Life Korlátolt Felelősségű Társaság adatkezelőjéhez fordulhat a következő elérhetőségen: agassolife@gmail.com. Hozzájárulását az adatai kezeléséről is ezen a címen vonhatja vissza.

Adatkezeléssel kapcsolatos panasszal közvetlenül a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, telefon: +36 1 391 1400, email: ugyfelszolgalat@naih.hu, weboldal: www.naih.hu) fordulhat.

Copyright © 2021 Agasso Life Kft. Minden jog fenntertva! 
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram